Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 03. 2024. 12:11 >> 12:12
Čitaj mi:

SEZONA ZA ZABORAV

Uprava Ajaksa: Devet fudbalera odlazi na ljeto

Čelnici Ajaksa odlučili su da na ljeto čak devet igrača stave na transfer listu, objavio je dobro upućeni list "De Telegraaf".

"U junu će biti na prodaju čak devet od 13 igrača koje je prošlog ljeta doveo kasnije smijenjeni sportski direktor Sven Mislintat", navodi renomirani dnevnik.

Klub će navodno napustiti Josip Šutalo, Borna Sosa, Jakov Medić, Georgi Mikautadze, Karlos Forbs, Gaston Avila, Čuba Akpom, Benjamin Tahirović i Anton Gai, a od novih igrača na transfer-listu ne idu samo Sivert Mansverk, Diant Rama i Branko van den Bumen.

Ajaks je te peti na tabeli holandskog šampionata, sa čak 30 bodova manje od lidera PSV-a.

Ekipa je eliminisana iz Kupa Holandije od trećeligaša USC Herkulesa, a još uvijek igra u Evropi. U prvom meču osmine finala Lige konferencija, Ajakas je igrao 0:0 protiv Aston Vile na svom terenu.

Revanš se igra u četvrtak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније