Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

19. 04. 2019. 17:31 >> 17:30

GEST ZA PRIMJER

Fiorentina donirala 1,5 miliona porodici Davidea Astorija

Fudbalski klub Fiorentina donirao je 1,5 miliona eura porodici kapitena Davidea Astorija, nakon njegove tragične smrti, pokazali su klupski računi.

Astori je umro u snu u 4. marta 2018. godine uoči utakmice Fiorentine u Seriji A protiv Udinesea.

Fiorentina je u petak objavila račune za finansijsku 2018. godinu, što je pokazalo da su osnovali povjerenički fond vrijedan 1,5 miliona eura za Astorijevu porodicu.

Astori je preminuo u 31. godini, a za Fiorentinu je igrao od 2015. godine do trenutka smrti. Za “violu“ je odigrao 109 utakmica i postigao tri gola.

Tokom karijere nastupa je još za Picigetone, Kremoneze, Kaljari i i Romu. Za reprezentaciju Italije nastupio je 14 puta uz jedan pogodak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније