Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

10. 12. 2018. 18:19   >>  17:53

NAJAVLJENA OPŠTUŽNICA

Ljekari krivi za smrt Astorija?

Tužilaštvo Italije je, navodno, pred pokretanjem optužnice protiv dva ljekara koja su odgovorna za smrt bivšeg italijanskog fudbalera Davidea Astorija.

Davide Astori je preminuo 4. marta 2018. godine, u 32. godini života. Pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama, na dan kada je Fiorentina trebalo da igra utakmicu sa Udinezeom.

Kako javlja italijanski medij "La Nazione", italijansko tužilaštvo planira da optuži dva ljekara koja će, kako prenose, biti optužena za ubistvo iz nehata, prenosi B92.

Ti ljekari, jedan iz Firence i drugi iz Kaljarija, nemarno su radili svoj posao, a Italijani pišu kako je Astorijeva smrt, možda, mogla biti spriječena.

Naime, navodi se da je Astori bio na pregledu tokom 2016. i 2017. godine, a oba puta su nađene mane na njegovom srcu, zbog kojih su pomenuti ljekari mogli da Astoriju zabrane da nastavi da se bavi fudbalom.

Otkad je Davide preminuo vodila se istraga, sve do sada kada su prvi put u javnost izašle informacije o ljekarskom nemaru. Razlog smrti koji je bio poznat javnosti je da je Astori imao "tahiaritmiju", zbog koje je njegovo srce kucalo sve brže i brže, dok na kraju nije stalo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније