Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2013. 19:05 >> 19:19

TELEKOM 1.CFL

Čelik zaustavljen, poraz Sutjeske

Vanredno četvrto kolo fudbalskog šampionata Crne Gore donijelo je mnogo uzbuđenja. Lider Čelik je zaustavljen u Tuzima, iako je vodio 2:0, na kraju 2:2. Grbalj je šokirao Sutjesku i odnio sva tri boda iz NIkšića 1:0. Budućnost je slavila u Petrovcu sa 3:1, dok je Mogren bio bolji od Zete sa 4:3.

Lider Čelik vodio je u Tuzima 2:0, a onda je u nadoknadi vremena primio dva gola i ostao bez cijelog plijena. Na neugodnom gostovanju Dečiću "metalurzi" su poveli 1:0 golom Đalca nakon kornera u 41. minutu. Milovan Nikolić je duplirao vođstvo, ali to nije slomilo domaće. Golovima legendarnog kapitena Edina Lekića u 92. i štopera Novovića u 93. minutu Tuzani su stigli do velikog boda.

Grbalj je odnio tri džinovska boda iz Nikšića i pokazao veliki potencijal. Junak "trikolora" bio je Radusinović koji je savladao Janjuševića u posljednjim trenucima meča.

Mogren je golovima Nikole Vujovića,  u 8. i 37. minutu, zatim Gorana Vujovića u 51. i Đurišića u 64. minutu imao ubjedljivih 4:0 protiv Zete, da bi na kraju strijepio za pobjedu. Gosti su pogotcima Došljaka i Orlandića (dva puta) smanjila na 4:3, ali nijesu imali snage za preokret.

Budućnost je zahvaljujući dvostrukom strijelcu NIkaču pobijedili u Petrovca sa 3:1. Za "plave" se upisao i Ilinčić, dok je počasni gol za domaće dao Đukić.

Na Starom Aerodromu Lovćen je iznenađujuće slavio protiv Mladosti sa 2:0. Cetinjani su poveli u smiraj poluvremena, odnosno u 42. minutu golom Mirkovića. Tačku na pobjedu stavio je Stojanović u 92. minutu.

U meču između Mornara i Rudara nije bilo golova.

Tabela:

1.Čelik 10 bodova, 2. Mogren 10, 3. Sutjeska 7, 4. Grbalj 7, 5. Zeta 6, 6. Budućnost 4, 7. Petrovac 4, 8. Mladost 4, 9. Lovćen 4, 10. Mornar 4, 11. Dečić 3, 12. Rudar 2.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније