Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2013. 14:30 >> 15:34

DIREKTNO NA RTCG

Obračun na "San Siru", Kazahstanci blizu čuda

Večeras se igra preostalih pet revanš mečeva plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon čega će biti poznati svi učesnici grupne faze takmičenja.

Zenit će ugostiti Pasoš Fereiru, Milan dočekuje neugodni PSV, Lion mora da se dobro oznoji na gostovanju Sosijedadu, Maribor će pred svojim navijačima tražiti prolaz protiv Viktorije Plzenj, dok Seltik u Glazgovu juri dva gola zaostatka protiv senzacije iz Kazahstana.



Najviše neizvjesnosti donijeće utakmica između Milana i PSV-a. Prva utakmica u Ajndhovenu završena je bez pobjednika 1:1. "Roso-neri" su u blagoj prednosti, što zbog domaćeg terena, što zbog datog gola u gpstima, ali PSV je uvjek bio neugodan za tim sa "San Sira". Holanđani svakako imaju šanse, ali im u prilog ne ide činjenica da u Milanu nijesu pobijedili u posljednja četiri susreta.

Šahtjor iz Kazahstana ima velike šanse da večeras dođe do istorijskog uspjeha. Seltik je pred veliki izazovom da nadnoknadi predsnot Kazahstanaca iz prvog meča (2:0) i moraće da sjajnu partiju kako bi se našli među 32 najbolje evropske ekipe. Gosti će biti veoma motivisani, tako da prvaka Škotske očekuje jako težak posao.

Tim iz Sank Peterburga odradio je sjajan posao u Portugalu, slavio 4:1, pa bi večerašnji duel trebao da bude samo formalnost za ekipu Lučijana Spaletija. Zenit je pokazao da je mnogo jača ekipa, tako da Pasoš Fereiri preostaje samo da pokušaju da se ne obrukaju previše i da se uzdignute glave vrate kući.

Maribor večeras dočekuje Viktoriju Plzenj, koja je prije nedjelju dana slavila 3:1. I pored poraza od dva razlike, Slovenci se nadaju u prolaz dalje zbog gola postignutog u gostima. Domaći će imati težak zadatak, Česi su u prednosti, ali ne treba otpisivati ni slovenačkog šampiona.

Prije sedam dana Sosijedad se u San Sebastijan vratio sa sjajnim rezultatom iz prve utakmice. Lion je kod kuće pobijeđen 2:0, što je iznenadilo fudbalsku javnost. Francuzi sigurno ne misle da je sve gotovo, u Španiji će dati sve od sebe, ali njihove šanse da naprave preokret su veoma male. Sosijedad je na korak fantastičnog rezutata, a ako budu igrali kao na "Žerlanu", sigurno ćemo ih gledati u grupnoj fazi LŠ.

Utakmica u Sank Peterburga počinje u 18 sati, dok je start ostalih mečeva zakazan za 20 sati i 45 minuta, a duel na "San Siru" možete pratiti na RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније