Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 03. 2019. 18:42 >> 18:11

TUMBAKOVIĆ PORUČIO

Očekujem veliku borbu u Sofiji, Savić će pokušati da se oporavi

Selektor fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković istakao je da očekuje veliku borbu u Sofiji na startu kvalifikacija za Euro 2020.

"Ulazimo u takmičenje s velikim ambicijama, a prva utakmica je uvijek i posebno interesantna, uostalom kao i svaka koja otvara neko takmičenje. Jer, sve ekipe na početku imaju veliki motiv i planove, pa i Bugarska, koja svoje ambicije bazira na Ligi nacija, gdje je u jednom dijelu imala fantastičan rezult. Istovremeno su napravili tim koji želi da se takmiči, disciplinovana i profesionalna. Tako da očekujem veliku borbu u Sofiji i da pariramo rivalu na pravi način. Bugarska pokazuje kompaktnost, bez posebno kvalitetnih pojedinaca. Mada imaju dvojicu ili trojicu koji su stvarno dobri. Tu prije svega mislim na kapitena Popova. Imaju još neke interesantne fudbalere, ali neću reći o kome se radi", rekao je naš selektor.

Stevan Jovetić neće biti spreman za prva dva okršaja u kvalifikacija, a da Stefan Savić još uvijek nije definitivno otpao iz kombinacija za Bugare i Engleze.

"Ti problemi su postali normalni kada se okupljamo. Jovetić već duži period ne igra pa smo ovo na neki način i očekivali, dok nas je iznenadila povreda Savića. On je došao, pokušaće da se uključi u proces treninga. Sve zavisi kako teče oporavak. Klub i on su preduzeli sve mjere, a mi ćemo rehalibitaciju nastaviti ovdje. Tako da ćemo vidjeti, ima nekoliko dana do utakmice", ističe selektor Cnre Gore.

Tumbaković je prokomentarisao i igru napadača Stefana Miloševića, koji je sinoć u dresu Vasland-Beverena postigao het-trik protiv Standarda u Liježu.

"Miloševića smo pratili i dok je igramo u crnogorskoj ligi. Sada je u belgijskoj koja je jaka i skrenuo je pažnju. Ispratićemo ga sigurno", zaključio je Tumbaković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније