Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 03. 2019. 17:47 >> 17:13

VERDER BOLJI OD BAJERA

Ajntraht se primakao zoni LŠ, kiks Leverkuzena

Fudbaleri Ajntrahta pobijedili su danas u Frankfurtu Nirnberg sa 1:0 u 26. kola njemačke Bundeslige.

Jedini gol na utakmici postigao je Martin Hintereger u 31. minutu, a asistenciju je upisao srpski reprezentativac Filip Kostić.

Ajntraht je peti na tabeli Bundeslige as 46 bodova, jednim manje od Menhengladbah koji je na četvrtoj poziciji, dok je Nirnberg posljednji, 16. sa 13.

Fudbaleri Verder Bremena ostvarili su drugu uzastopnu pobjedu, pošto su savladali Bajer u Leverkuzenu sa 3:1.

Maks Kruze je u sjajnoj formi, postigao je gol i na prethodne dvije utakmice, a i sada je u 13. minutu donio prednost svom timu. U 37. minutu Kruze je bio asistent, a Rašica je realizovao kontru i udvostručio prednost gostiju.

Leon Bejli je u 75. minutu donio nadu Bajeru golčinom iz slobodnog udarca, ali je konačnih 3:1 za Verder postavio Kruze pogotkom u 95. minutu.

Verder sada ima 39 bodova na osmoj poziciji zaostaje po tri boda za Volsburgom i Bajerom, pa je još i te kako živa borba za plasman u Ligu Evrope, pa i u Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније