Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2013. 21:11 >> 21:12

ODLUČIO DA OSTANE

Kako je Levandovski odbio Murinja, Fergija...

Čovjek koji je obilježio prošlu sezonu u evropskom fudbalu, Robert Levandovski, otkrio je engleskim medijima zbog čega je odbio ponude Reala, Čelsija i Mančester junajteda i odlučio da i dalje nosi dres Borusije iz Dortmunda.

Poljski napadač je šlag na sezonu karijere stavio sa četiri gola protiv Murinjovog Reala u polufinalu Lige šampiona prošle sezone, a portugalski stručnjak mu je odmah poslije toga poslao sms:

“Želim da mi se pridružiš gdje god ja budem otišao“.

Levandovski je bio počastvovan porukom aktuelnog mendžera Čelsija.

 “Tačno je da sam se tada čuo sa Murinjom, mada smo i prije toga razgovarali u par navrata. Imam njegov broj u mom telefonu. Velika je čast za mene što mi se obratio na takav način“,  izjavio je Poljak za list San.

Portugalac međutim, nije bio jedini koji je želio da sarađuje sa Levandovskim….

“Godinu dana ranije takođe sam pričao sa Ser Aleksom Fergusonom i to je zaista bio sjajan osjećaj. Njegov odlazak u penziju je definitivno bio odlučujući faktor da ne dođem u Mančester junajted. Želio je da me dovede godinu dana prije toga, ali tada nije bilo pravo vrijeme.

Poljak je potvrdio da je u igri bio i Real, jer je razgovarao sa predsjednikom “kraljevskog“ kluba Florentinom Perezom, nedugo poslije revanša polufinala Lige šampiona u Madridu.

“Premijer liga je sjajno takmičenje, kaoi Primera, ali Bundesliga ima najbolje uslove, stadione, navijače i atmosferu da dominira u narednih pet godina“, rekao je Levandovski na kraju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније