Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

05. 10. 2023. 14:21 >> 14:22

POVREDA SKOČNOG ZGLOBA

Problem za Barsu: Levandovski pod znakom pitanja za "El Klasiko"

Barselona bi mogla da ostane bez prvog napadača, Roberta Levandovskog za "El Klasiko", nakon saopštenja kluba da je njegova povreda teža nego što se očekivalo.

Poljak se povrijedio sinoć protiv Porta u utakmici Lige šampiona nakon jednog duela sa štoperom Davidom Karmom, nakon čega je zamijenjen u 34. minutu, a Barselona je na kraju slavila 1:0.

Prvobitna dijagnoza je bila otečena potkoljenica, ali je klub zvanično objavio saopštenje u kojem se navodi da se  radi o uganuću skočnog zgloba, zbog čega bi mogao da odsustvuje sa terena više od mjesec dana.

To znači da bi Levandovski mogao da propusti duel sa Real Madridom 28. oktobra u La Ligi.

"Testovi obavljeni jutros su otkrili da Robert Levandovski ima uganuće lijevog skočnog zgloba. On će biti van terena i njegov oporavak će odrediti njegov povratak", navodi se u saopštnjeu kluba.

Prema nekim izvještajima, Poljak bi mogao da se vrati na teren kroz 3-4 nedjelje i da bude na raspolaganju za "El Klasiko", ali je pitanje u kakvoj bi formi bio napadač za taj meč, a ujedno bi rizikovao da obnovi povredu.

To je dodatan pritisak na trenera Ćavija, budući da nema puno opcija da zamijeni Levandovskog.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније