Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R.

20. 02. 2019. 14:01   >>  13:29

PRIPREME TEKU PO PLANU

Zlatičanima "baraž" osnovni cilj

Prvi stručnjak FK Kom Viktor Trenevski zadovoljan je urađenim između dvije polusezone, a istakao je da je teško izmjeriti da li je tim jači ili slabiji nego jesenas zbog promjena u igračkom kadru.

Drugoligaška fudbalska jesen obilovala je preokretima kada je u pitanju stanje na tabeli. Bokelj je imao odličan start, pa je kasnije uslijedio pad, da bi Mladost zaposljela vrh tabele i stekla prednost od osam bodova nad Kotoranima i ekipom Koma, koja je u finišu stigla do 30 bodova i treće pozicije.

"Otišli su nam iskusni igrači Dedić i Vujačić a došlo je nekoliko mlađih, tako da ne bih mogao da procijenim da li proljeće dočekujemo u jačem sastavu. Odigrali smo dosad sedam kontrolnih mečeva, dobro smo parirali Zeti, Grblju i Iskri sa kojima smo remizirali. U nedjelju, 24. ovog mjeseca u 13 sati na Zlatici ćemo ugostiti tim Bokelja i to će biti generalna proba i za nas i za njih pred nastavak drugoligaškog takmičenja", rekao je za Radio Crne Gore Viktor Trenevski, nekadašnji ljubimac navijača Budućnosti i Partizana a sada uspješni trener, koji se poslije Makedonije i Slovenije vratio u crnogorski fudbal.

Drugi dio prvenstva Druge lige počeće 3. marta utakmicama 20. kola a Zlatičani će na na premijeri na svom terenu odigrati meč sa Jedinstvom.

"Imamo mladu ekipu i momci zaista dobro rade na ovim pripremama. Tokom jeseni osvojili smo 30 bodova, u vrhu smo tabele, Bokelj je drugi sa istim brojem bodova kao i mi, ali sa nešto boljom gol-razlikom. Mi smo u toj zoni `baraža` i osvnovni cilj nam je da dodjemo do razigravanja za plasman u Prvu ligu. Ukoliko nam se ukaže šansa za još bolji plasman nastojaćemo da je iskoristimo", zaključio je Viktor Trenevski.

Željko Šoć, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније