Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

12. 11. 2018. 19:45 >> 21:22
2

"SRBIJA FAVORIT"

Tumbaković: Nemamo šta da izgubimo

Crna Gora i Srbija odigraće u subotu u Beogradu meč koji će odlučiti koja reprezentacija će osvojiti prvo mjesto u grupi "C" novoformirane fudbalske Lige nacija. Srbija i u ovu utakmicu ulazi kao favorit, dok u taboru naše reprezentacije očekuju da odigraju mnogo bolje nego u oktobru.

"Po tabeli, šansu imamo. Za razliku od oktobarskog termina, mislili smo da ćemo imati kompletnu ekipu, ali smo sada u lošijoj situaciji nego što smo bili. To ne govorim zato što se žalim, jednostavno to je neka naša realnost. U Beogradu idemo sa ekipom koja je po imenima slabija, ali to ne znači da ćemo da igramo slabije. Naprotiv, očekujem da odigramo daleko bolju utakmicu nego što smo odigrali u Podgorici. Nemamo šta da izgubimo“, kazao je Ljubiša Tumbaković, koji je večeras vodio trening reprezentacije.

Istakao je da je šansa Crna Gora ta što Srbija u meč ulazi kao favorit.

"Njihovi igrači su bili vrlo pozitivni posljednjih nedjelja. Njihovi igrači su pogađali, asistirali. Njihova pobjeda protiv nas bi značila prvo mjesto o grupi, zato su i optimisti. To je naša šansa. Pokušaćemo da iskoristimo neke njihove slabosti ako ih bude bilo. Naša prednost je da ništa ne moramo, ali mnogo želimo“, poručio je Tumbaković.

Kao i uoči prethodnih okupljanja, povrede i ovoga puta muče selektora Ljubišu Tumbakovića.

Sa spiska od 27 fudbalera otpali su najbolji igrači selekcije – Stevan Jovetić, Stefan Savić i Nikola Vukčević. Zbog toga, u reprezentaciju su danas naknadno pozvani Stefan Lončar iz Sutjeske, Igor Vujačić iz Zete i Nemanja Mijušković, fudbaler rumunskog Sibiua.

Crna Gora sa realnim šansama ulazi u dva naredna meča. Srbija je lider grupe sa osam bodova, Crna Gora ima bod manje, dok je Rumunija osvojila šest. Posljednja je Litvanija, koja je bez bodova.

Reprezentacija će u Podgorici trenirati do petka, kada je predviđen let za Beograd. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" zakazana je za subotu od 15 časova.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније