Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2018. 17:43 >> 19:42
5

NEDOVOLJNO SPREMNI

Bez Jovetića i Marušića protiv Litvanije

Kapiten crnogorske reprezentacije Stevan Jovetić neće biti u timu večeras protiv Litvanije.

Nakon duže pauze zbog povrede, Jovetić se vratio na teren u duelu sa Srbijom prije tri dana, protiv koje je odigrao svih 90 minuta.

Napadač Monaka nije dovoljno spreman za večerašnji meč, pa je u taboru naše reprezentacije odlučeno da preskoči večerašnji meč u Viljnusu, javlja reporter Televizije Crne Gore.

Jovetić nije juče trenirao iz preventivnih razloga.

Za večerašnji meč u konkurenciji neće biti ni Adama Marušića, takođe zbog povrede. Umjesto fudbalera Lacija na poziciji desnog beka će biti Filip Stojković, a na lijevoj strani u odbrani igraće Žarko Tomašević koji je ranije pokrivao to mjesto u timu.

Za razliku od meča sa Srbijom, selektor Ljubiša Tumbaković će najvjerovatnije od prvog minuta dati šansu Nebojši Kosović u veznom redu i Borisu Kopitoviću na poziciji štopera.

Podsjetimo, Tumbaković, koji zbog isključenja na meču sa Srbijom večeras neće sa klupe predvoditi našu selekciju, ne može da računa ni na Marka Jankovića i Nikolu Vukčevića zbog žutih kartona.

U prvom današnjem meču naše grupe, Rumunija i Srbija igrali su u Bukureštu 0:0.

Pobjedom nad Litvanijom, "sokoli" bi se u potpunosti vratili u igru za prvo mjesto, jer bi imali bod manje od vodeće Srbije, a preuzeli bi od Rumunije drugu poziciju.

Utakmica u Viljnusu počinje u 20:45 sati po srednjeevropskom vremenu. Sudija utakmice na LFF stadionu u Viljnusu biće Austrijanac Robert Šergenhofer.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније