Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

27. 08. 2018. 13:30 >> 13:30
19

UMJESTO CG

Arijanet Murić braniće boje Kosova

Arijanet Murić, golman Mančester sitija, neće više nastupati za Crnu Goru!

Mladi golman je odlučio da nastupa za reprezentaciju Kosova.

"Veoma sam zadovoljan što je moj sin odlučio da nastupa za selekciju Kosova", kazao je njegov otac Samir, prenosi CG Fudbal.

Murić je za mladu selekciju Crne Gore upisao tri nastupa.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu FS Kosova, za transfer je zaslužan bivši predsjednik FS Fadilj Vokri, njegov nasljednik Agim Ademi i menadžer Bajram Šalja.

"Veoma sam zadovoljan što je nakon višemjesečnih razgovora moj sin Arijanet odlučio da igra za Kosovo. Mi nijesmo izdali Crnu Goru, ali oni nijesu pokazali želju da mu nađu mjesto u A selekciji. Mislim da Kosovo ima svijetlu budućnost i da će Arijanet biti dio budućih uspjeha", rekao je otac golmana Sami Murić. 

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније