Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2018. 19:09 >> 18:59

PAMIĆ UOČI DERBIJA

Budućnost favorit, ali će joj biti teško

Fudbaleri OFK Titograda sjutra dočekuju Budućnost u okviru trećeg kola Telekom 1.CFL.

Gradski derbi se igra na Starom Aerodromu od 17.30 sati.

Ovim povodom u prostorijama kluba organizovana je zvanična pres konferencija na kojoj su govorili šef stručnog štaba Igor Pamić i zadnji vezni OFK Titograda Jovan Nikolić.

"Mi smo svjesni da sjutra igramo protiv ekipe koja je glavni za osvajanje titule u predstojećoj sezoni. Taj epitet Budućnost ne nosi bez razloga. Budućnost, po igračkom kadru jeste najveći kandidat za osvajanje titule. Sjutra se igra 11 na 11, i mogu vas uvjeriti da će Budućnosti biti veoma teško", kazao je na konferenciji za medije šef stručnog štaba OFK Titograd Igor Pamić.

Hrvatski stručnjak je kazao da očekuje dobar rezulatat ako njegovi igrači budu na boljem nivou psihološkog stanja nego što su bili do sada.

"Nakon gola u gostima protiv Iskre, mi smo počeli da stvaramo prilike. Jednostavno su se momci pokrenuli. To je dokaz da nijesu bili baš psihički pripremljeni. Isto tako, ja njih potpuno razumijem. Ja sam peti trener u godinu dana. Njima je sigurno najteže, jer se od njih najviše očekuje. Znam da vrijede puno više nego što prikazuju. Ovo nije realno stanje OFK Titograda i moje je da učinim da moji momci sjutra budu u najboljem mogućem izdanju", rekao je Pamić.

On je dodao da je došao u OFK Titograd da popravi stvari.

"Mi činjenice ne možemo promijeniti. Prihvatamo da je Budućnost prvi klub, ne samo u gradu, već u Crnoj Gori, ali se sigurno nećemo predati. Budućnost ima status favorita, ali ponavljam mi smo spremni za puno više. Osjećam da ćemo igrati odličnu utakmicu. Smatram da možemo i uvjeren sam da će gledaoci sjutra gledati dobar fudbal", istakao je Pamić.

Zadnji vezni OFK Titograda Jovan Nikolić istakao je da fudbaleri OFK Titograda poznaju ekipu Budućnosti.

"Znamo njihovu ekipu, sa dosta njih sam i sarađivao. Sigurno su jedna kvalitetna ekipa. Imaju dosta igrača, tek je početak prvenstva onaj ko se brže prilagodi terenu, protivniku i uslovima, na kraju će slaviti", poručio je Nikolić.

Budućnost je, poslije dva odigrana kola, vodeća na tabeli sa maksimalnih šest bodova, dok je OFK Titograd upisao pobjedu i remi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније