Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 07. 2013. 16:46 >> 16:46

POVREDA VAN PERSIJA

Fitnes stručnjak: Mojesove metode su zastarjele

Vodeći holandski stručnjak za fitnes i fizičku pripremu vrhunskih fudbalera, Rejmond Verhejen, kritikovao je metode rada menadžera Mančester junajteda Dejvida Mojesa.

Verhejen je režim treninga škotskog menadžera nazvao praistorijskim. Holanđanin se oglasio, nakon povrede svog zemljaka Robina Van Persija. On smatra da se RVP povrijedio upravo zbog neadekvatnog treninga koji sprovodi Mojes u pripremnoj fazi.

Napadač prvaka Engleske je napustio teren u prvom poluvremenu meča sa Jokohamom zbog bolova u mišiću.

“Mojes je u Sidneju rekao:

 "Preforsirali smo Van Persija jer želimo da bude maksimalno spreman i u top kondiciji. Onda je Robin u Japanu povrijedio mišić i to me zaista navodi na razmišljanje kako takvi praistorijski metodi treninga i dalje postoje na profesionalnom nivou“,  zapitao se Verhejen.

Holandski fitnes majstor je potom ukazao na nestručnost ljudi koje se bave fizičkom spremom igrača u Junajtedu.

“Jedini način da se ovakav problem riješi je da se poboljša edukacija tih dinosaurus trenera, fitnes klovnova i stručnjaka kauboja“,  poručio je Holanđanin, koji je u karijeri radio u Barseloni, Čelsiju, Mančester sitiju i velškoj reprezentaciji.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније