Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

14. 05. 2018. 15:15 >> 15:07

KOKE SAOPŠTIO

Vrijeme je za evropski trofej

Fudbaler Atletiko Madrida Koke rekao je danas da je vrijeme da taj klub osvoji trofej u evropskim takmičenjima poslije dva poraza u finalima Lige šampiona.

 

"Želimo trofej jer smo se mnogo borili proteklih sezona, igrali finala, ali nijesmo mogli da ga osvojimo. Sada je vrijeme da konačno to učinimo i usrećimo navijače", rekao je Koke za Mundo deportivo.

Atletiko je 2014. i 2016. godine igrao finala Lige šampiona i oba puta je poražen od gradskog rivala Reala.

Sada će se sa francuskim Olimpik Marsejom boriti za trofej u Ligi Evropa, u takmičenju koje je Atletiko osvojio 2012. godine.

Koke je naveo da je trofej važan za navijače koji su bili veoma tužni posle dva poraza u finalima Lige šampiona.

"Možemo da se ponosimo sa onim šta smo uradili ove sezone poslije svega šta se desilo. Naravno, bilo bi bolje da osvojimo Ligu Evropa", kazao je Koke.

Reprezentativac Španije je ocijenio da Atletiko Madrid nije favorit u finalu.

"To je finale i svašta može da se dogodi. Nema favorita. Istina je da imamo iskustvo igranja u finalima, ali mislim da su šanse 50 odsto jer detalji mogu da odluče ishod", rekao je Koke.

Finale Lige Evropa između Atletiko Madrida i Olimpik Marseja igraće se u srijedu od 20:45 u Lionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније