Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

18. 04. 2018. 12:27 >> 12:30

GOSTOVAO KOD KIMELA

Ibra nije očekivao toliku popularnost u SAD

Zlatan Ibrahimović osvaja Ameriku i van terena. Švedski napadač gostovao je u emisiji koju vodi poznati američki voditelj i komičar Džimi Kimel gdje je odgovarao na brojna zanimljiva pitanja.

Kimela je na početku razgovora zanimao Zlatanov komentar na brojne nadimke koje dobija, a on je istakao samo dva - nadimak iz "balkanskog jezika" i nadimak u Švedskoj.

"Na 'balkanskom jeziku' moje ime znači 'zlato', tako da mi se dopada. U Švedskoj su imali problema kada su izgovarali moje prezime pa su me često zvali 'Ibla', što znači lav. To mi se također sviđa", rekao je nasmijani Ibrahimović, prenosi Klix.ba.

Proslavljeni napadač nakon toga je rekao da u SAD-u takođe vlada velika euforija kada je riječ o fudbalu, što mu prije nekoliko godina nijesu rekli.

"Gdje god da sam igrao u Evropi bilo je stvarno ludo i zabavno. Fudbal je nešto ogromno u Evropi. Svi su mi rekli da ću u Los Anđelesu moći normalno da hodam ulicom i da neće biti kao u Evropi, ali su pogriješili. Ovdje je takođe ludo. Ipak, to je moje krivica, jer igram tako dobro", rekao je popularni Ibra.

Za kraj, on se "izvinio" svim navijačima u drugim sportovima zato što je odabrao fudbal, a dobio je pitanje i o nastupu na Svjetskom prvenstvu.

"Odabrao sam fudbal i ovom prilikom se izvinjavam navijačima u drugim sportovima", kazao je Ibra, a na pitanje o Svjetskom prvenstvu rekao je:

"Da, idem na Svjetsko prvenstvo. To ne bi bilo to bez mene", završio je Ibrahimović, ne rekavši da li će u Rusiju doći kao navijač ili kao fudbaler pa će ta dilema trajati sigurno još neko vrijeme.

Nakon emisije, Ibra je poznatom komičaru poslao poruku u svom stilu - na Tviteru je samo napisao "Nema na čemu" (You're welcome). 

Podsjetimo, slično je najavio dolazak u Kaliforniju. Zlatan je tada zakupio cijelu stranu u "Los Anđeles Tajmsu" i tu poručio kako se osjeća povodom potpisivanja ugovora sa novim klubom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније