Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 07. 2013. 12:56 >> 13:02

ŽELI DA OSTANE

Anćeloti negirao odlazak Iguaina

Već duže vrijeme priča se o odliasku Gonzala Iguaina iz Reala, to se i očekivalo, ali njegov novi trener, Karlo Anćeloti, ističe da još uvjek nije bilo dogovora o njegovom transferu.

Italijanski stručnjak odbacio je medijske spekulacije o navodnom dogovoru Madriđana i italijanskog Napolija, prema kojem bi Argentinac karijeru nastavio u grad pod Vezuvom.

Anćeloti tvrdi da transfer Iguaina nije gotova stvar i izrazio želju da da zadrži napadača u gavnom geadu Španije.

"Uguain u Napoliju gotova stvar? Nije istina, ja nemam takve informacije", kazao je Anćeloti, nakon svog debija na klupi Reala, u kojem je kraljevski klub savladao Bornmaut 6:0.

"U ovom momentu, još uvjek treba da pričamo o Iguainu kao igraču Real Madrida. Pričao sam s njim i sve dok ne dobijemmo neke ne vijesti, smatraćemo ga igračem Reala. Ja bih volio da on ostane sa nama i sljedeće sezone", poručio je iskusni Italijan.

Anćeloti je dodao i da je Iguain veoma važan za njih, ali da nije njegov posao da određuje cijene igračima.

Iguainu ugovor sa Real Madridom ističe 2016.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније