Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2013. 10:23 >> 11:08

RAZMIŠLJA O ODLASKU

Runi nezadovoljan u Junajtedu

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi razočaran je tretmanom kluba, ali i planom menadžera Dejvid Mojsa da neće biti u prvom planu, zbog čega sve više razmišlja da napusti redove šampiona Engleske.

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojs između redova je poručio Runiju da neće biti u startnoj postavi, za narednu sezonu.

„Ukoliko se iz bilo kog razloga Van Persi povrijedi, Runi će nam biti potreban. Želim da imam što više opcija. Hoću da imam mogućnost da igram s obojicom u ekipi, a želim da koristim i Velbeka i Čičarita”, rekao je Mojs.

Kako pišu britanski mediji, Runi je pojedinim ljudima iz uprave jasno stavio do znanja da je razočaran i da neće prihvatiti ulogu Van Persijeve zamjene.

Runijeva budućnost na „Old Trafordu“ sve je izvjesnija, a kao jedna od mogućih lokacija pominje se i prelazak u Čelsi.

Čelsi će morati da plati 80 miliona funti ako želi da dovede Runija, što podrazumijeva petogodišnji ugovor kojim bi napadač dobijao 200.000 funti nedjeljno, kao i 28 miliona funti za transfer, prenijeli su britanski mediji.

Prošle sezone Runi je za Junajted odigrao 36 utakmica i postigao 16 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније