Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 07. 2013. 22:27 >> 22:27

PREDSTAVLJEN U FIRENCI

Gomeza dočekalo 25 hiljada navijača

"Pep Gvardiola mi je rekao da sam napravio pravi izbor. Ovo je korak naprijed", kazao je Mario Gomez u Firenci na predstavljanju u svom novom klubu.

Nakon ere Batistute, nijedan fudbaler nije izazvao toliki metež među tifozima Fiorentine. Bivši igrač Bejern Minhena, Mario Gomez predstavljen je danas u Firenci pred okok 25 hiljada navijača.

Njemački reprezentativac, plaćen 25 miliona eura, zadužio je dres sa brojem 33.

„Ćao momci, sada sam „fiorentino“ i mnogo sam srećan“, rekao je Gomez na italijanskom, a zatim nastavio na njemačkom:

"To je sve što znam reći na talijanskom. Međutim, naučiću ga. Presrećan sam što sam ovdje. Mogao sam otići u Španiju, ali Fiorentina je moj prvi izbor. Sa Bajernom sam osvojio sve, a sada sam došao po trofeje u Fiorentinu", rekao je Gomez i otkrio što mu je rekao novi trener Bavaraca:

"Pep Gvardiola mi je rekao da sam napravio pravi izbor. Ovo je korak naprijed. Imaću šansu da više igram i da tako izborim mesto u reprezentaciji za Svetsko prvenstvo", kazao je sjajni golgeter.

Nakon konferencije za medije, NJemac je zajedno sa upravom "Viole" izašao na travu "Artemija Frankija" gdje je dočekan ovacijama navijača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније