Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

05. 02. 2018. 10:20 >> 10:19

UKINUTA SUSPENZIJA

Zvezda s publikom protiv CSKA

Apelaciona komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) ukinula je danas suspenziju Crvenoj Zvezdi, pa će se utakmica šesnaestine finala Lige Evropa između beogradskog kluba i CSKA iz Moskve igrati pred publikom.

 

Apelaciona komisija prihvatila je žalbu Zvezde na odluku Disciplinske komisije i preinačila je, pa je Zvezda uslovno kažnjena sa jednom utakmicom bez publike u naredne dvije godine i sa 30.000 eura.

UEFA je početkom godine suspendovala stadion "Rajko Mitić" za utakmicu protiv CSKA pošto su navijači beogradskog kluba istakli transparent podrške i uzvikivali ime osuđenog generala Ratka Mladića, na utakmici sa BATE-om u Borisvu.

Prva utakmica šesnastine finala Lige Evropa između Crvene zvezde i CSKA igra se 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније