Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 12. 2017. 20:32 >> 19:59

REMI HANOVERA I BAJERA

Herta s igračem manje do pobjede nad Lajpcigom

Fudbaleri Herte pobijedili su večeras na gostovanju Lajpcig sa 3:2, iako su tokom više od 80 minuta igre imali igrača manje.

Herta je već u sedmom minutu ostala s desetoricom igrača na terenu nakon isključenja Džordana Torunarige zbog prekršaja na ivici šesnaesterca.

Berlinski tim je dva minuta prije toga poveo golom Devija Zelkea, a na 2:0 povisio je Salomon Kalu u 31. minutu na asistenciju Valentina Lazara.

Selke je u 51. minutu povisio na 3:0, da bi Lajpcig preko Vilija Orbana u 68. i Marsela Halstenberga u drugom minutu sudijske nadoknade vremena samo ublažio poraz.

Lajpcig je nakon ove utakmice, četvrte uzastopne u kojoj nije ostvario trijumf, "pao" na četvrto mjesto sa 28 bodova, dok je Herta 10. sa 24.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena i Hanovera igrali su neriješeno 4:4.

Meč između Hanovera i Bajera donio je mnogo uzbuđenja i preokreta, ali na kraju nije bilo pobjednika.

Bajer je poveo golom Julijana Branta u 11. minutu, da bi Hanover preokrenuo pogocima Ilasa Bebue u 12. i Niklasa Fulkruga u 20. iz jedanaesterca.

Gosti su pet minuta kasnije stigli do izjednačenja Admira Mehmedija, ali je Hanover na poluvrijeme uspio da ode s golom prednosti, nakon što je gol postigao Feliks Klaus u 45. minutu na asistenciju Fulkruga.

Bajer je u drugom poluvremenu uspio da dođe do preokreta golovima Leona Bejlija u 47. i 67. minutu, da bi Hanover preko Julijana Korba u 83. došao do izjednačenja i na kraju do bitnog boda.

Bajer Leverkuzen zauzima četvrto mjesto na tabeli Bundeslige sa 28 bodova, dok je Hanover 10. sa 23.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније