Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 10. 2017. 20:18 >> 19:54

IGRAČI PREMORENI

Konte: Raspored utakmica je nemoguć

Trener Čelsija Antonio Konte odbacio je danas navode da su u tom fudbalskom klubu razočarani njegovim metodama rada, pošto su igrači premoreni i naveo da ekipa ima "nemoguć raspored" utakmica.

"Ne znam ništa o tome", rekao je Konte, prenio je BBC.

On je naveo da ekipa trenira "70 odsto manje", nego prošle sezone, u kojoj je Čelsi osvojio titulu, ali nije igrao u evropskim takmičenjima.

Čelsi nije pobijedio u posljednje tri utakmice, izgubio je od Mančester sitija i Kristal palasa u Premijer ligi, a odigrao je neriješeno 3:3 protiv Rome u Ligi šampiona.

Čelsi u subotu od 13.30 igra na svom terenu protiv Votforda, a to će biti njegova treća utakmica u sedam dana.

Konte je rekao da je ekipa u lošoj formi zbog zgusnutog rasporeda i nedostatka vremena za pripreme.

"Kada igraš na svaka tri dana, nemoguće je raditi na taktici i fizičkoj pripremljenosti. Mislim da obraćamo manje pažnje na sve", dodao je bivši trener Juventusa.

On je naveo i da se ekipa muči i zbog odsustva trojice važnih igrača, Džona Terija, Nemanje Matića i Dijega Koste, koji su tokom ljeta napustili Stamford Bridž.

Uprkos problema a povredama, Konte je rekao da neće promijeniti taktiku, ni uloge igrača na terenu.

Povrijeđeni su Ngolo Kante (tetiva), Deni Drinkvoter (list) i Viktor Mozes (tetiva) i oni će sigurno propustiti utakmicu protiv Votforda.

"Nadam se da će se Kante vratiti u ekipu, prije pauze u prvenstvu. Ako bude spreman za utakmice sa Romom i Mančester junajtedom, biću vrlo zadovoljan", dodao je Konte.

Poslije osam kola u Premijer ligi Čelsi zauzima peto mjesto na tabeli sa devet bodova manje od vodećeg Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније