Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta,rtcg.me ]

14. 10. 2017. 21:27 >> 21:13

MINIMALAC TOTENHEMA

Rapsodija Sitija, porazi Čelsija i Arsenala

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas na svom terenu ekipu Stouka sa ubjedljivih 7:2 u utakmici osmog kola Premijer lige.

Siti je, poslije sedme pobjede od početka sezone, prvi na tabeli sa 22 boda, odnosno ima dva boda više od drugoplasiranog Mančester junajteda, dok je Stouk pao na 15. poziciju sa osam osvojenih bodova.

Fudbaleri Sitija su poslije nešto manje od pola sata igre stekli veliku prednost pošto su golovima Gabrijela Žesusa u 17, Rahima Sterlinga dva minuta kasnije i Davida Silve u 27. minutu poveli sa 3:0.

Prednost Sitija je u 44. smanjio Mame Diuf, a na samom početku drugog poluvremena, u 47. minutu, Kajl Voker je postigao autogol.

Neizvjesnost, međutim, nije dugo trajala pošto je Siti potom za samo sedam minuta otklonio sve dileme oko pobjednika. Žesus je svojim drugim golom na meču povisio na 4:1 u 55. minutu, Fernandinjo je mrežu Stouka pogodio u 60, a dva minuta kasnije u strijelce se upisao i Leroj Sane.

Konačnih 7:2 postavio je Bernardo Silva u 79. minutu.

Fudbaleri Kristal Palasa upisali su danas prvu pobjedu i prve bodove u novoj sezoni Premijer lige, a do nje su stigli protiv šampiona, ekipe Čelsija. Palas, koji do ovog kola nije postigao niti jedan gol, na svom terenu je slavio sa 2:1.

Domaća ekipa povela je autogolom Sesara Aspilikuete u 11. minutu, Timue Bakajogo je izjednačio u 18. minutu, a konačan rezultat postavio je Vilfred Zaha u posljednjem minutu prvog poluvremena.

Čelsi je na četvrtom mjestu na tabeli sa 13 bodova, dok je Kristal Palas posljednji sa tri.

Arsenal je poražen od Votforda u gostima 2:1. "Tobdžije" su povele u 39. minutu preko Mertezakera, ali je domaćin u posljednjih 20 minuta preokrenuo.

U 71. minutu je poravnao Dini iz penala, da bi Kleverli u nadoknadi donio veliku pobjedu.

Votford je tako preskočio i Čelsi i od Arsenal na tabeli.

Fudbaleri Totenhema su na svom terenu pobijedili Bornmut sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Kristijan Eriksen u 47. minutu. Totenhem je treći na tabeli sa 17 bodova, a Bornmut pretposljednji sa četiri boda.

Fudbaleri Barnlija i Vest Hema odigrali su neriješeno 1:1, dok je Svonsi na svom terenu slavio protiv Hadersfilda sa 2:1.

Liverpul i Mančester junajted su ranije danas odigrali meč bez golova, a u posljednjem duelu današnjeg programa sastaće se Votford i Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније