Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

04. 10. 2017. 13:06 >> 12:36
12

JOVETA PRED DANSKU

Istorijski meč, mi se pitamo

Duel protiv Danske u kvalifikacijama za Mundijal jedan je od najvećih utakmica u fudbalskoj istoriji Crne Gore, kazao je kapiten "sokola" Stevan Jovetić.

 

"Sokoli" će sjutra protiv Danaca igrati na Gradskom stadionu prvi od dva presudna duela za plasman na Mundijal.

"Ovo je sigurno jedna od najvažnijih i najvećih utakmica u fudbalskoj istoriji Crne Gore. Protiv Češke u baražu i protiv Engleske pod Goricom su jedne od njih, a ova u istom rangu. Vjerujem da možemo do pobjede, jer smo u dosadašnjim mečevima prikazali dobru igru i sigurnost. Sve to zahvaljujući novom treneru koji je dobro uklopio nove igrače koji su pokazali kvalitet", kazao je Jovetić na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da su do kraja kvalifikacija ostala još dva meča, kao i da "sokole" pobjede protiv Danske i Poljske vode direktno u Rusiju.

"Daću svoj maksimum, a da li ću ja dati gol ili neko drugi sasvim je nebitno, samo da se lopta nađe u mreži protivnika. Imamo svoj stil igre i ne odustajemo od toga. Gledamo sebe i znamo šta želimo. Igra se na našem terenu, mi se pitamo. Zadovoljan sam formom sviih igrača i nadam se da će se to vidjeti sjutra na terenu", poručio je Joveta.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније