Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 09. 2017. 22:53   >>  23:25

ROMA UBJEDLJIVA

Preokret Napolija na "Olimpiku", Juve siguran

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras na gostujućem terenu u Rimu Lacio sa 4:1, u utakmici petog kola italijanskog prvenstva, ostvarili petu uzastopnu pobjedu i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Napoli je do pete pobjede u prvenstvu došao poslije preokreta. Lacio je poveo u 30. minutu golom Stefana de Vrija, a u razmaku od pet minuta gosti su postigli tri gola.

Prvo je izjednačio Kalidu Kulibali u 54. minutu, vođstvo je donio Hose Kaljehon golom u 56. minutu, a pobjedu je obezbijedio Dris Mertens u 59. minutu. Konačan rezultat postavio je Žoržinjo u prvom minutu nadoknade vremena iz jedanaesterca.

Napoli je peti na tabeli sa svih 15 bodova, a Lacio, koji je pretrpio prvi poraz u prvenstvu i prekinuo niz od tri pobjede, zauzima šesto mjesto na tabeli sa 10 bodova.

Šampion Italije Juventus pobijedio je u Torinu Fiorentinu golom Marija Mandžukića u 52. minutu.

To je peta pobjeda crno-bijelih i drugi su na tabeli sa 15 bodova, ali sa lošijom gol razlikom od Napolija. Fiorentina je 10. sa šest bodova.

Torino je na gostujućem terenu pobijedio Udineze sa 3:2 i popeo se na peto mjesto na tabeli. Ekipa Siniše Mihajlovića povela je golom Andree Belotija u devetom minutu, a vođstvo je udvostručio Emil Halfredson autogolom u 30. minutu.

Gol za domaće postigao je Rodrigo De Paul u 48. minutu iz penala, a pobjedu Torinu obezbijedio je srpski reprezentativac Adem Ljajić u 67. minutu.

Torino je peti na tabeli sa 11 bodova, a Udineze je pretrpio četvrti poraz i zauzima 16. mjesto sa tri boda.

Fudbaleri Milana pobijedili su kao domaćini Spal sa 2:0 i popeli se na četvrto mjesto na tabeli. "Roso-neri" su oba gola postigli iz jedanaesteraca, Rikardo Rodriges bio je strijelac prvog gola u 26. minutu, a Frenk Kesi postigao je gol u 60. minutu.

Poslije druge uzastopne pobjede Milan je četvrti na tabeli sa 12 bodova, a Spal je poslije trećeg vezanog poraza 15. na tabeli sa četiri boda.

Sasuolo je na gostujućem terenu pobijedio Kaljari golom Alesandra Matrija u 60. minutu iz penala i ostvario prvu pobjedu u prvenstvu, dok su Đenova i Kjevo odigrali neriješeno 1:1.

Atalanta je na domaćem terenu pobijedila Krotone sa 5:1, a Verona i Sampdorija odigrali su 0:0.

Ranije danas, fudbaleri Rome pobijedili su u gostima ekipu Beneventa sa ubjedljivih 4:0.

Dva gola za pobjednički tim postigao je Edin Džeko u 22. i 52. minutu, dok su dva pogotka bila djelo domaćih igrača.

Prvo je Fabio Lučioni postigao autogol u 35. minutu, a potom i Lorenco Venuti u 74.

Roma je sedma na tabeli Serije A sa devet bodova, dok je Benevento posljednji i dalje bez bodova i posljednji je na tabeli sa gol razlikom 1:14.

Peto kolo Serije A otvoreno je duelom Bolonje i Intera koji je završen bez pobjednika (1:1).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније