Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 09. 2017. 20:46 >> 20:16

ALEGRI O LŠ

Osvajanje "klempavka" nije cilj, to je san

Trener fudbalera Juventusa, Masimilijano Alegri rekao je danas da osvajanje Lige šampiona za njegov tim nije cilj, već san.

"Posljednje tri godine su bile fantastične, dva puta smo bili u finalu Lige šampiona. Prvo finale je bilo poprilično neočekivano, dok smo u drugom gajili veliku nadu da možemo do trofeja. Nijesmo uspjeli, ali i dalje na to gledamo kao na veliki uspjeh jer ne mogu svi da igraju finale Lige šampiona", rekao je Alegri, prenose italijanski mediji.

Juventus je u posljednje tri godine dva puta igrao finale najjačeg evropskog takmičenja i oba puta je poražen. Prvi put od Barselone, a drugi put od Real Madrida.

"Osvajanje Lige šampiona ne može da bude cilj, to je san. Da biste ostvarili taj san morate da radite mnogo godina i da razvijete određeni vid mentalnog pristupa", rekao je Alegri.

Juventus će ove sezone igrati u Grupi D sa Barselonom, Olimpijakosom i Sportingom.

"Grupa je uravnotežena mnogo više nego što to izgleda. Pored Barselone, i Sporting i Olimpijakos su timovi sa dosta iskustva u Evropi. Neće biti lako osvojiti bodove, a mogu se izgubiti bilo gdje", rekao je Alegri.

Juventus u prvom kolu gostuje Barseloni. Taj meč se igra sjutra od 20.45 na Nou Kampu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније