Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

04. 09. 2017. 23:51 >> 23:32
2

PROTIV DANSKE

Daum: Učinićemo sve da pomognemo CG

Selektor Rumunije Krištof Daum mirno je prihvatio večerašnji poraz od Crne Gore.

Daum je čestitao crnogorskoj reprezentaciji na pobjedi i zahvalio domaćinima na gostoprimstvu.

"Na kraju, utakmicu uvijek odluče golovi. Postignut je fantastičan gol, tako da su u potpunosti zaslužili da pobijede", kazao je Daum na konferencij za medije, nakon meča.

Rumunija je porazom od Crne Gore ostala bez šansi za plasman na Mundijal, ali njemački stručnjak je kazao da će se uprkos toj činjenici boriti do kraja.

Njegova ekipa u posljednjem kolu igra sa Danskom, koja je rival Crnoj Gori za odlazak na Mundijal.

"Garantujem da će moj tim u naredna dva meča uraditi sve što može za plasman dalje. Za Crnu Goru je važno što igramo protiv Danske i sigurno da ćemo dati svoj maksimum", poručio je Daum.

On je istakao igru našeg najboljeg igrača, Stevana Jovetića, koji je golom u 75. minutu donio pobjedu "sokolima".

"Pokazao je ekstra-klasu. On je sjajan igrač. Naravno, ne mogu budem srećan, zbog njegovih golova protiv mog tima. Radije bih mu dodijelio rumunski pasoš", našalio se Daum.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније