Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ B92 ]

14. 08. 2017. 10:47 >> 10:20
3

ZBOG GURANJA SUDIJE

Ronaldu prijeti 12 mečeva suspenzije

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo mogao bi da bude suspendovan 12 utakmica zbog guranja sudije.

Ronaldo je u prvom meču Superkupa Španije zaradio crveni karton u 82. minutu, nakon čega je iznerviran odlukom gurnuo sudiju Rikarda de Bungosa Bengoečeu.

Portugalac je ušao sa klupe, postigao prelijep gol za 2:1, pa dobio žuti karton zbog skidanja dresa, da bi mu arbitar u sljedećem napadu pokazao još jedan.

Kristijano je bio u duelu sa Samjuelom Umtitijem, pao je poslije remplovanja i tražio najstrožu kaznu, ali je dobio drugu javnu opomenu, poslije čega je odgurnuo sudiju.

Po članu 96 kazna za "blaže nasilje nad sudijom", kako je Bengoečea i kvalifikovao ovaj incident u zapisniku, jeste neigranje između četiri i čak 12 utakmica. Ukoliko komisija ne bude blagonaklona prema Ronaldu, mogao bi da propusti veći dio prve polusezone.

Kazna se odnosi na sva takmičenja u Španiji.

Ekipa Zinedina Zidana trijumfovala je na 'Kamp Nou' sa velikih 3:1 i ima kapitalnu prednost pred revanš u srijedu na svom stadionu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније