Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 06. 2013. 17:22 >> 17:22

ČUDO OD GOLMANA

Odbranio šest penala pa postigao gol

Mladi golman Barselone, Injaki Penja, pokazao je da Katalonci ne trebaju da brinu oko nasljednika Viktora valdesa. Niame, 14-godišnji Penja odbranio je čak šest jedanaesteraca, a onda postigao gol za pobjedu s bijele tačke.

Golman mladog naraštaja Barselone, bio je istinski junak finalne utakmice turnira "Reino de León" protiv madridskog Atletika.

Nakon što je utakmica završena bez golova, odluka o pobjedniku pala je u izvođenju penala. Tu je na scenu stupio Injaki Penja, koji je od devet penala Atletikovih igrača obranio čak šest udaraca, uključujući i sva četiri u dodatnim izvođenjima.

Kako ni njegovi saigrači nijesu mogli da zatresu mrežu rivala, Penja je dobio priliku da pokaže da zna i da postigne, a ne samo da odbrani penal. Od svih osam izvođača u dodatnoj seriji, jedini je dao gol, poslavši loptu u ugao nakon kratkog zaleta. Nakon toga je obranio četvrti uzastopni penal koji je izveo Atletikov golman i kompletirao dan iz snova i za dugo pamćenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније