Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 06. 2013. 15:25 >> 15:36

PORUKA KATALONCIMA

Krojf: Prodajte Mesija

Legenda svjetskog fudbala, Johan Krojf smatra da bi Barseloni bilo pametno da proda Mesija, kada su već doveli Nejmara.

Krojf, koji je ostavio dubok trag na klupi Barselone, smatra da bi Katalonci mogli 'bogovski' da zarade na prodaji Mesija, jer je uspjela da dovede Nejmara.

„Ja mislim da bi ljudi u Barsi trebalo da razmisle o mogućnosti da prodaju Mesija.

Smatram da bi moglo da bude problema kada su Nejmar i Mesi zajedno na terenu. Na primjer oko izvođenja slobodnog udarca. Nijednom ne možete da osporite da je vrhunski izvođač i šta biste uradili, kome da kažete 'nemoj ti, pusti njega'.

Problem bi mogao da bude i oko rivaliteta sponzora, Nejmar reklamira Najki, a Mesi Adidas. Ovo možda zvuči smiješno, ali je veoma ozbiljna tema.

Nije lako kada u ekipi imate mnogo igrača top-klase. Veoma je bitno i kako će Nejmar biti prihvaćen od strane tima.“ kazao je Krojf.

Leo Mesi ima ugovor s Barsom do 2018., dok je Nejmar potpisao petogodišnji ugovor, što znači da i njemu ističe u to vrijeme.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније