Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

30. 05. 2017. 16:49 >> 16:21

ŽALI ZBOG RASTANKA

Tuhel napustio klupu Borusije

Svega tri dana nakon što je osvojio Kup Njemačke, fudbalski stručnjak Tomas Tuhel napustio je klupu tima Borusije iz Dortmunda.

Uprava Borusije Dortmund potvrdila je informaciju o odlasku 43-godišnjeg trenera.

Tuhel je na svom Tviter nalogu napisao da je zahvalan za dvije uzbudljive i divne godine u Dortmundu i da mu je žao zbog rastanka.

"Hvala navijačima, klubu, osoblju i svima koji su nas podržavali. Želim klubu sve najbolje", poručio je Tuhel kojem je ugovor sa Borusijom isticao tek naredne godine.

Pobjedom nad Ajntrahtom iz Frankfurta rezultatom 2:1 u finalu Kupa Njemačke, Tuhel je proteklog vikenda donio prvi trofej timu sa "Signal Iduna Parka" još od 2012. godine.

Njemački mediji pišu da bi Tuhel mogao karijeru nastaviti u Bajeru iz Leverkuzena, a već neko vrijeme pominje i kao mogući nasljednik Arsena Vengera na klupi Arsenala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније