Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

04. 05. 2017. 09:28 >> 09:02

ALEGRI OCIJENIO

Bufon - najbolji kad je najteže

Trener Juventusa Masimilijano Alegri pohvalio je svoje igrače poslije velike pobjede u prvom meču polufinala Lige šampiona, ali je posebno istakao Đanluiđija Bufona.

 

Juventus je pobijedio Monako u gostima sa 2:0 i nalazi se pred plasmanom u finale.

"Čestitam mojim igračima, ovo uopšte nije bila laka utakmica. Monako je izuzetno snažan, posjeduju sjajnu tehniku. Bufon je imao izvrsnu odbranu kod rezultata 0:0. U važnim mečevima kao što je ovaj, Điđi je uvijek najbolji na svijetu", rekao je Alegri i potom se osvrnuo na revanš:

"Posao nije završen. Monako će doći u Torino i biće u situaciji da nema šta da izgubi. Ipak, ovo bi za nas mogla da bude nevjerovatna sezona ako budemo koncentrisani."

Bufon od novembra nije primio gol u Ligi šampiona, a nakon sinoćnjeg meča kazao je da na svakoj utakmici pokušava da dokaže kako zaslužuje da igra na ovom nivou, uprkos svojim godinama.

“Svakog dana radim na tom planu. Kada se budem penzionisao, želim da ljudi budu tužni zbog toga. Važno je da sam spreman kada sam potreban svom timu. Sve dok to budem mogao, smatraću sebe zadovoljnim i srećnim", rekao je Bufon.

Juventus se nalazi nadomak titule u Italiji, a u potencijalnom finalu Lige šampiona mogao bi da igra protiv Real Madrida jer je tim Zinedina Zidana dobio prvi meč polufinala protiv Atletika sa 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније