Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

30. 04. 2017. 23:00 >> 22:42

SAVLADALI INTER

Napoli prišao Romi na bod zaostatka

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras u gostima Inter sa 1:0 u 34. kolu Serije A i tako smanjili zaostatak za Romom na samo bod.

Pobjednički gol postigao je Hose Kaljehon u 43. minutu, kada je iskoristio grešku odbrane Intera i iz blizine smjestio loptu u mrežu Samira Handanovića.

Napoli je imao još nekoliko dobrih prilika na meču, ali se rezultat nije mijenjao.

Napoli sada ima 74 boda, jedan manje od drugoplasirane Rome, koja je ranije danas izgubila kod kuće od Lacija 3:1. Do kraja takmičenja ostala su još četiri kola. Drugo mjesto vodi direktno u Ligu šampiona, a treće mjesto u kvalifikacije.

Interu je ovo bio šesti meč bez pobjede, odnosno četvrti poraz u tom periodu. Ekipa iz Milana je trenutno sedma na tabeli, sa 56 bodova, osam manje od Atalante na petom mjestu, posljednjem koje vodi u evropska takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније