Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

30. 04. 2017. 18:33 >> 18:08

PREMIJER LIGA

Čelsi ubjedljiv, remi Sitija i Midlsbroa

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na gostujućem terenu Everton sa 3:0, u utakmici 35. kola engleske Premijer lige, i stekli sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Totenhemom.

Čelsi je u prvom poluvremenu imao dobru šansu, ali je neprecizan bio Eden Azar, dok je Everton zaprijetio preko Romelua Lukakua, ali nije bilo golova u tom dijelu igre.

Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu. Čelsi je poveo u 66. minutu lijepim golom Pedra sa ivice šesnaesterca, a vođstvo je udvostručio Gari Kejhil u 79. minutu poslije gužve pred golom Evertona. Konačan rezultat postavio je Vilijan u 86. minutu, poslije dobre asistencije Seska Fabregasa.

Ekipa Antonija Kontea je ostvarila drugu uzastopnu pobjedu, ukupno 26. u prvenstvu i prva je na tabeli sa 81 bodom, sedam više od drugoplasiranog Totenhema, koji danas igra gradski derbi protiv Arsenala.

Everton je u posljednje dvije utakmice bez pobjede, sa 58 bodova zauzima sedmo mjesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Fudbaleri Midlsbroa i Mančester sitija odigrali su neriješeno 2:2. Domaći Midlsbro poveo je u 38. minutu golom Alvara Negreda, a izjednačio je Serhio Aguero iz jedanaesterca u 69. minutu. Prethodno penal je dosuđen poslije duela Martena de Rona i Leroja Sanea, poslije čega su oštro protestovali igrali i klupa Midlsbroa.

Novo vođstvo Midlsbrou donio je Kalum Čejmbers u 77. minutu, a bod Sitiju Gabrijel Hesus golom u 85. minutu, na dodavanje Aguera.

Siti je četvrti na tabeli sa 66 bodova, koliko ima i trećeplasirani Liverpul, dok je Midlsbro pretposljednji sa 28 bodova i nalazi se na šest bodova od sigurne zone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније