Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

18. 03. 2017. 17:37 >> 18:58

POBJEDA HOFENHAJMA

Debakl Lajpciga u Bremenu

Fudbaleri Verdera pobijedili su danas Lajpcig sa 3:0 u 25. kolu Bundeslige i tako pobjegli od opasne zone na tabeli.

Lajpcigu je ovo bio drugi uzastopni poraz, tako da sada ima samo tri boda više od Borusije Dortmund, koja je u petak pobijedila Ingolštat sa 1:0.

Verder ima 29 bodova, koliko imaju i Augsburg i Volfsburg, dok prvi tim "ispod crte" Hamburg ima 26 bodova.

Hofenhajm je ostao na četvrtom mjestu sa 45 bodova, pošto je danas kod kuće pobijedio Bajer Leverkuzen sa 1:0. Ovo je "aspirindžijama" bila četvrta utakmica bez pobjede u Bundesligi, tako da su sada na 10. mjestu sa 31 bodom.

Najuzbudljivije danas popodne bilo je u Kelnu, gdje je domaćin pobijedio Hertu sa 4:2, uz het-trik Antonija Modestea. "Jarčevi" su tako izbili na šesto mjesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, i prišli Herti na tri boda zaostatka.

Volfsburg je kod kuće pobijedio "fenjeraša" Darmštat 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније