Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 05. 2017. 21:20   >>  21:20

NULA U HAMBURGU

Frajburg srušio Šalke

Fudbaleri Frajburga pobijedili su danas na svom terenu Šalke sa 2:0 u posljednjoj utakmici 32. kola njemačke Bundeslige.

Golove za Frajburg postigao je Florijan Niderlehner u 22. i 31.minutu iz jedanaesterca.

Frajburg je ovim trijumfom, dva kola prije kraja šampionata ostao u trci za poziciju koja naredne sezone vodi u Ligu Evropa, pošto su sada peti sa 47 bodova, jedan više od šestoplasirane Herte, dok je Šalke 10. sa 41.

Fudbaleri Hamburga i Majnca igrali su neriješeno bez golova.

Tako je nastavljena velika borba za opstanak, pošto oba kluba imaju po 34 boda.

Hamburg je na 16. mjestu koje vodi u baraž za opstanak, ispred je Majnc, kao i Augsburg i Volfsburg sa po dva boda više, i Bajer Leverkuzen sa tri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније