Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 06. 2013. 14:29 >> 14:30

LEGENDA INTERA

Nesalomivi Zaneti produžio ugovor

Havijer Zaneti izgleda da nema namjeru da ide u penziju. Fudbalski klub Inter je saopštio da je produžio ugovor na godinu dana sa svojim kapitenom.

Ni teška povreda koju je doživio u finišu prošle sezone, ni činjenica da u avgustu puni 40 godina, nije bila prepreka da Zaneti produži ugovor sa Interom do 2014. godine. Njegov povratak na teren očekuje se tek u u oktobru ili novembru, što će biti njegova 19. sezona na "Đuzepe Meaci".

Bivši argentinski reprezentativac trenutno se oporavlja od povrede Ahilove tetive, zahvalan je klubu na ukazanom povjerenju.

"Želim da zahvalim klubu što vjeruje u mene. Razgovarali smo o dužini mog oporavka i odlučili da produžimo ugovor na još godinu dana. Pokazali su da veruju u mene i moju strast prema Interu", kazao je Zaneti sa zvanični sajt kluba.

"Činim sve što mogu da se oporavim, vratim u formu i budem spreman za treninge", dodao je on.

Zaneti je bio prvi igrač kojeg je doveo Masimo Morati kada je došao na mjesto predsjednika kluba. Prešao je u Inter 1995. iz argentinskog Banfilda, od kada je odigrao 845 mečeva u "crno-plavom" dresu i tako ušao u istoriju kluba.

Pomogao je Interu da osvoji pet titula u Seriji A, četiri trofeja Kupa Italije, Kup UEFA 1998. kada je postigao gol u pobedi od 3:0 protiv Lacija u finalu, kao i Ligu šampiona 2010. i Svjetsko klupsko prvenstvo iste godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније