Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2013. 12:42 >> 12:42

NEPOTREBNI IGRAČI

Počela čistka u Čelsiju

Žoze Murinjo, sad kada se vratio na "Stemford Bridž", želi da potpuno reorganizuje tim. Iz kluba su potvrdili da je osam igrača dobilo odriješene ruke u izboru nove sredine.

Pet prvotimaca Čelsija, Enrike Ilario, Ros Turnbul, Paulo Fereira, Floran Maluda, i Hosi Benajun će napustiti klub kao slobodni igrači, a ista je situacija i sa tri igrača iz omladinskog i rezervnog sastava Čelsija. Amin Afane, Arhange Nkumu i Aziz Din Konteh, nijesu uspjeli da opravdaju očekivanja, pa će u narednom prelaznom roku potražiti novu sredinu.

Maluda je proteklu sezonu igrao sa rezervnim timom, i njegov odlazak je bio očekivan.

Fereira je u Čelsi stigao 2005. godine, a poštovanje navijača ovog kluba je zaradio time što nije želio da napusti Čelsi. On je igrao na posljednjoj utakmici sezone sa Evertonom, i tako dobio priliku da se oprosti od navijača.

(Sporstke.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније