Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

24. 12. 2016. 23:12 >> 22:49

NE ZAVISI OD NJEGA

Lampard: Volio bih da se vratim u Čelsi

Engleski fudbaler Frenk Lampard rekao je danas da bi volio ponovo da igra u Čelsiju, ali da ta odluka ne zavisi od njega.

"Gdje god da se nalazim, uvijek ću biti iz 'plavce'. Džon Teri i ja smo Čelsijevi šta god da se desi. Što se mene tiče, obavaljaću bilo koju funkciju za ovaj klub. Još uvijek ne znam šta će se desiti, iako imam bliske kontakte sa upravom kluba. Da li će moja uloga biti igračka ili neka druga, odluka nije u mojim rukama, tako da ne bih dalje širio tu priču", rekao je Lampard za engleske medije.

Lampard je u londonskom klubu igrao od 2001. do 2014. godine, a za 'plavce' je odigrao 648 utakmica i postao rekorder po broju postignutih golova - 211.

"Osjećam se spremno i svježe. Kad pređete 30. godinu onda počnete drugačije da gledate na neke stvari. Hoću da kažem, ako nastavim da igram to bi bilo savršeno", rekao je Lampard.

Ovaj 38-godišnji fudbaler sredine terena je 2014. godine prešao u Njujork za koji je odigrao 31 utakmicu i postigao 15 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније