Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Anadolija ]

06. 12. 2016. 14:22 >> 14:00

GRIZMAN SMATRA

Dortmund igra spektakularno

Francuski reprezentativac Antoan Grizman pred večerašnji duel njegovog Atletiko Madrida sa minhenskim Bajernom u Ligi šampiona, iznio je niz pohvala na račun Borusije Dortmund, najvećeg rivala aktuelnog šampiona Njemačke.

 

 

Grizman je posebno oduševljen gabonskim reprezentativcem Pjerom Emerikom Obamejangom koji igra sjajno u dresu tima iz Dortmunda.

“Ukoliko prenos utakmice Borusije ima na TV-u, obavezno je gledam, jer su golovi zagarantovani. Oni uvijek igraju spektakularno, Prošle sezone, moj brat je na poziv Obamejanga bio na jednoj utakmici Borusije. Jednostavno je bio oduševljen svime, atmosferom, stadionom i utakmicom“, kazao je Griezmann za njemačke medije i dodao:

“Obamejang je definitivno napadač svjetske klase koji ima nevjerovatnu dosljednost u svojoj igri. U posljednjih nekoliko mjeseci on se stalno razvija. Uvijek je vidljivo da uživa na terenu.“

Atletiko Madrid je ubjedljivo prvi u grupi D Lige šampiona sa svih pet pobjeda i 15 bodova. Drugi je Bajern sa devet, a slijede Rostov sa četiri i PSV sa jednim bodom.

Utakmica šestog kola Bajern – Atletiko igraće se večeras sa početkom u 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније