Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Tanjug ]

28. 11. 2016. 16:56 >> 16:33

IZAZVAO VELIKU POMPU

Baka trenira sa Seviljom, povratak na pomolu?

Fudbaler Milana Karlos Baka trenirao je danas sa svojim bivšim klubom Seviljom i tako podgrijao glasine oko povratka u Andaluziju.

Baka je zbog povrede u subotu propustio utakmicu između Milana i Empolija, ali je, umjesto da gleda svoj tim, otputovao u Sevilju da posmatra duel sa Valensijom na "Sančez Pishuanu".

Kako prenosi "MilanNews", Baka je dobio dva slobodna dana od trenera Vićenca Montele, ali je danas odradio trening sa nekadašnjim saigračima.

Dolazak kolumbijskog golgetera u Sevilju izazvao je veliku pompu, dok Baka ne vidi ništa čudno u tome i ističe da želi samo da se vidi sa starim prijateljima.

Lokalni mediji pišu da je sportski direktor Sevilje Monći prati situaciju oko Karlosa Bake, koji nije u najboljim odnosima sa čelnicima kluba i spekuliše se o njegovom odlasku u januaru.

Ovaj 30-godišnji fudbaler, koji se u potpunosti afirmisao u dresu Sevilje, ove sezone je postigao šest golova u Seriji A na 13 mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније