Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2017. 10:33   >>  10:07 1

ŽELI U SEVILJU

Baka kvari planove Jovetiću?

Sve je izvjesnije da se Stevan Jovetić neće vratiti u Sevilju. Klub iz Andaluzije već ima pokrivene pozicije u napadu, a prema posljednjim informacijama moguće je da se Karlos Baka vrati iz Milana na "Pichuan".

Sevilja je dugo bila prva Jovetićeva opcija, ali nakon ponuda s početka prelaznog roka pregovori su stali.

Španski klub predugo čeka da Inter spusti cijenu za crnogorskog napadača, pa se postavlja pitanje da li zaista toliko želi da dovede Jovetića, koji je prošle polusezone bio jedan od najboljih pojedinaca Sevilje.

Inter traži 13 miliona za Jovetića, Sevilja nije ponudila više od 10, ali se pretpostavlja da će još jednom pokušati da se obrati "crno-plavima" pred kraj prelaznog roka koji se završava 31. avgusta.

U međuvremenu, klub je doveo nekoliko pojačanja. Stigao je napadač Sampdorije Luis Murijel, a iz Mančester sitija se vratio i krilni napadač Hesus Navas. Sada se pominje da bi mogao da se da vrati Karlos Baka, koji izvjensno napusta Milan.

Agent kolumbijskog fudbalera otkrio je da njegov klijent želi da ponovo obuče dres Sevilje.

"Dobro je poznato da Baka želi da se vrati u Sevilju. Imao je sjajno lično i sportsko iskustvo u tom gradu i zato želi da se vrati. Ovo je važna godina za igrače, godina pred Svjetsko prvenstvo, tako da mora da igra više. On je u dobroj formi i spreman je za odličnu sezonu", rekao je agent Sehio Borila.

Baka je iz Sevilje prešao u Milan prije dvije godine za 30 miliona eura, ali Kolumbijac nije u najboljim odnosima sa trenerom Vinćencom Montelom.

"Kada je Baka stigao u Milan potpisao je petogodišnji ugovor i imao je namjeru da da odradi do posljednjeg dana. Nažalost, došlo je do promjena na čelu kluba i sada Milan ima druge planove. Najbolje bi bilo naći rješenje s kojim bi svi bili srećni", rekao je Borila za španski AS.

Baka, koji narednog meseca puni 31 godinu, postigao je 48 golova na 108 utakmica u dresu Sevilje od 2013. do 2015. godine. S tim klubom je osvojio dvije titule u Ligi Evrope.

Povratak Bake na "Pichuan" značio bi da za Jovetića nema mjesta u svlačionici Sevilje, s obzirom da Andalućani imaju dva dobra napadača - Luisa Murijela i Višama ben Jedera.

Ostaje da se vidi gdje će Jovetić nastaviti karijeru. Sve je manje i pisanja u medijima, a prema posljednjim navodima na Apeninima, JOveta bi mogao da se vrati u Fiorentinu, ali problem je što "viola" nema dovoljno novca za transfer, nego želi crnogorskog reprezentativca na pozajmicu, što Interu najmanje odgovara.

Ranije je u igri bio i Olimpik Marsej, ali i pregvori između Francuza i Intera su trenutno u prekidu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније