Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

26. 08. 2016. 13:03   >>  12:46

UŽIVA KOD NOVOG TRENERA

Baka pohvalio Montelu, kritikovao Mihajlovića

Fudbaler Milana Karlos Baka rekao je danas da uživa u stilu igre koji pokušava da nametne novi trener Vinćenco Montela, a na neki način kritikovao je metode rada bivšeg trenera "roso-nera" Siniše Mihajlovića.

Uprava Milana otpustila je u aprilu, poslije samo 10 mjeseci, srpskog trenera Sinišu Mihajlovića i na njegovo mjesto dovela je Vinćenca Montelu.

"Uživam radeći sa Montelom, igramo loptom, a ne moramo samo da trčimo... Inače bismo radije trenirali sa (sprinterom) Juseinom Boltom. Ovaj način rada će nam doneti ofanzivniju igru i imaćemo više prilika", rekao je Baka za Gazeta delo sport.

On je primetio da je prošle godine imao malo šansi i da je u svlačionici medju igračima bilo manje entuzijazma, a kako je dodao, Montela je bio iskren prema njemu čak i kada ga je izostavio sa turneje po SAD i rekao mu da je bolje da ostane kod kuće i trenira.

Za Baku je bio zainteresovan Vest Hem, ali je kolumbijski napadač odlučio da ostane na "San Siru". On je u prošlom kolu postigao tri gola protiv Mihajlovićevog Torina u pobedi od 3:2.

"Vest Hem smatram prvoklasnim klubom. Ali, odbio sam ponudu, pošto moram i da mislim na porodicu. Razgovarao sam sa (izvršnim direktorom Adrijanom) Galijanijem, pošto sam mislio da je pošteno da ga upoznam sa ponudom, jer sam čista osoba. Namjeravao sam da ostanem. Rekao mi je da je uprava pristala na to da ostanem u klubu. Drago mi je što sam čuo da sam važan, pa mogu da kažem navijačima da ne brinu, da je prelazni rok za mene završen", rekao je Baka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније