Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

03. 11. 2016. 18:09 >> 17:46

NOVA GENERACIJA

Radonjić objavio spisak za duele sa BIH i Srbijom

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore, Mojaš Radonjić objavio je danas spisak igrača za prijateljske mečeve sa selekcijama Bosne i Hercegovine i Srbije.

Duel sa Bosnom i Hercegovinom bićeodigran 10. novembra u Mostaru, dok će se sa Srbijom sastati tri dana kasnije u Podgorici.

Radonjić za te utakmice računa na 21 fudbalera.

Na spisku su:
golmani: Matija Šarkić (Aston vila, Engleska) i Marko Novović (Zeta);

odbrana: Dragan Grivić (Grbalj), Andrija Vukčević (Sevilja, Španija), Luka Uskoković (Maribor, Slovenija), Stefan Bajić (Triestina, Italija), Momčilo Rašo (Rabotnički, Makedonija), Marko Vučić (Sutjeska) i Armin Pjetrović (Turu 1880, Njemačka);

vezni red: Miomir Đuričković (Šole, Francuska), Oliver Šarkić (Benfika, Portugal), Dejan Kotorac (Bokelj), Anđelo Rudović (Petrovac), Miljia Golubović (Rudar) i Stefan Vukčević (Zeta);

napad: Filip Kukuličić (Zeta), Boris Cmiljanić (Hueska, Španija), Zoran Petrović (Mladost), Mihailo Perović (Ujpešt, Mađarska), Driton Camaj (Budućnost) i Marko Vuković (Rudar).

Radonjić je,komentarišući spisak, kazao da su, osim igrača koji će nastupati u kvalifikacijama za omladinsku reprzentaciju, pozvani svi kandidati godišta 1996. i mlađi.

"Moraćemo da vidimo u kakvom su fizičkom stanju kad se okupimo, jer je i to nepoznanica za sve nas u stručnom štabu. Problem je to što veliki broj igrača ne igra u klubovima. Priliku da igraju dobiće svi, iako te dvije utakmice sigurno neće biti pravo mjerilo njihove spreme i kvaliteta. Mečevi sa Bosnom i Srbijom pokazaće neke stvari koje nas interesuju", rekao je Radonjić.

On je podsjetio da će to biti prvi mečevi nove generacije mlade reprezentacije, navodeći da je na spisku samo nekoliko igrača koji su već branili boje „mladih sokola“.

"Naredni protivnici su nepoznanica, ali kako je nama tako je i njima jer ni oni nisu imali priliku da gledaju ovu generaciju naše selekcije. Utakmice će biti šansa za sve njih da se dokažu i da zasluže poziv za naredne akcije. Rezultat svakako nije u prvom planu jer ćemo ove utakmice da iskoristimo kako bi stvorili jasniju sliku o pojedinačnim mogućnostima i počnemo pripreme selelekcije za takmičarske mečeve, kazao je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније