Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 23:33 >> 23:33

PREMIJER LIGA

Arsenal pred LŠ, Vigan ispao

Obaveze u FA Kupu odložile su za večeras dva meča 37. kola Premijer lige. Fudbaleri Arsenala savladali su Vigan sa 4:1, ostali u trci za plasman u Ligu šampiona, a rivala poslali u Čempionšip. U meču bez ikakvog takmičarskog značaja, Mančester siti je pobijedio Reding sa 2:0, a navijači su pružili podršku smijenjenom treneru Robertu Manćiniju.

Meč na "Emiratima" bio je mnogo neizvjesniji nego što to pokazuje rezultat, jer su gosti, osvajači FA Kupa, imali aktivnu situaciju do posljednjih pola sata.

Tada je uslijedio veliki pad koncentracije igrača odbrane Vigana, što domaćin koristi i golovima Volkota, dvostrukog strijelca Podolskog i Ramzija, stiže do velike pobjede.

Tako je Vigan, za koji je strijelac bio Šon Maloni krajem prvog poluvremena, ponovio ono što je prije nekoliko sezona uradio Birmingem, uspio je da osvoji trofej u Kupu, ali i da ispadne iz Premijer lige.

Arsenal će se, u posljednjem kolu, boriti sa lokalnim rivalom Totenhemom za mjesto u Ligi šampiona.

U posljednjem zaostalom meču 37. kola, Mančester Siti je sa 2:0 slavio u Redingu. Strijelci za "građane", dan poslije otkaza Robertu Manćiniju, bili su Serhio Aguero krajem prvog, te Edin Džeko u finišu drugog poluvremena.

Navijači Sitija su tokom meča u Redingu često skandirali ime otpuštenog Manćinija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније