Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2016. 08:56 >> 08:41
1

ODGOVORIO "GRAĐANIMA"

Rumenige: Nećemo prodavati igrače Sitiju

Predsjednik Bajerna iz Minhena Karl-Hajnc Rumenige kritikovao je danas sportskog direktora Mančester sitija Čikija Begiristajna koji je najavio kupovinu nekolicine fudbalera njemačkog šampiona.

Trener Bajerna Pep Gvardiola će na kraju sezone napustiti klub i preuzeti Mančester siti, a mediji posljednjih nedjelja spekulišu da bi bivši trener Barselone u Englesku mogao da povede nekolicinu igrača Bajerna.

"Bio sam prilično iznenađen izjavama kolega iz Mančester sitija. Ugovori su ugovori i oni bi trebalo da se poštuju", rekao je Rumenige, prenijeli su britanski mediji.

Mediji su naveli da je najbliži prelasku u Siti David Alaba, ali je on u petak potpisao novi ugovor sa Bajernom, do juna 2012.

"Bajern Minhen uvijek želi da bude vodeći. To je uvijek bio naš cilj. To smo uspjeli da ostvarimo u slučaju Alabe. Bajern je taj koji vuče konce, a ne neki klub iz Engleske sa ludim ponudama", dodao je Rumenige.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније