Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2015. 14:43 >> 14:33

ITALIJANSKI MEDIJI

Toti mjesec dana van terena

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti odsustvovaće s terena mjesec dana zbog povrede butnog mišića, prenijeli su danas italijanski mediji.

Toti se povrijedio na jučerašnjoj utakmici protiv Karpija, koju je njegova ekipa dobila sa 5:1. Kapiten Rimljana je teren napustio poslije samo šest minuta igre.

Italijanski mediji su, najprije, javili da bi Toti mogao da bude van terena i dva mjeseca, ali Skaj sport je javio da su današnji medicinski pregledi bili ohrabrujući i da je riječ o povredi desnog butnog mišića.

Ova povreda pokvarila je slavljeničku atmosferu u Rimu, pošto kapiten Rome danas proslavlja 39. rođendan.

Toti je za Romu debitovao kada mu je bilo 16. Prvu utakmicu za tim iz Rima odigrao je 28. marta 1993. godine protiv Breše. On je cijelu karijeru proveo u Romi, s kojom je osvojio jednu titulu u Seriji A i dva trofeja u Kupu Italije. Toti je nedavno postigao svoj 300. gol u dresu Rome.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније