Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 03. 2018. 23:49 >> 23:45

DIREKTOR ROME

"Toti je superheroj"

Sportski direktor Rome Monći rekao je da je Frančesko Toti superheroj i da klub mora da iskoristi njegove moći.

"Toti ima sposobnost, uticaj i kredibilitet koji je toliko jak da Roma to svakako mora da iskoristi", rekao je Monći za Foks sport.

Na današnji dan prije tačno 25 godina Toti je debitovao za Romu.

On je prošle godine završio igračku karijeru. Iako je dio Monćijevog tima, nikada u potpunosti nije pojašnjeno koja je uloga Totija u klubu.

"Bilo bi apsurdno da imamo superheroja u našoj sredini, a da ne koristimo njegove moći. A, Toti jeste superheroj", naveo je Monći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније