Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

Objavila M.L.B. [ B92.net ]

09. 04. 2018. 09:58 >> 10:00

POSLUŠAJTE STRUČNJAKE

Detoksikacija nakon Vaskrsa

Praznici su uvijek prilika za zalogaj više, a dan poslije mnogima teško pada. Zato predlažemo detoks kojim ćete se jednostavno vratiti u fromu i svakodnevnu prehrambenu rutinu.

Sedam dana bez pekare i šećera

Bijelo brašno i šećere izbacite na nedjelju dana. Po preporuci stručnjaka smanjite i unos mlijeka, mliječnih proizvoda, kafe i alkohola.

Voda

Voda je vaš najbolji prijatelj u procesu detoksikacije. Osigurajte svom organizmu minimalno osam čaša vode dnevno i izbjegavajte druge napitke.

Voće i povrće u velikim količinama

U periodu detoksikacije obavezno povećajte unos voća i povrća kako biste dobili potrebne doze vitamina i minerala koje su nakon nezdrave hrane neophodni vašem organizmu.

Supa kao glavni obrok

Bilo da se odlučite na tople ili hladne supe neka glavni sastojak bude povrće, što raznovrsnije i u što većim količinama uz dodatak maslinovog ulja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније